Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

The Summer of Self Love

10 september 2022 @ 16:00 - 20:00

ZOMERLAND presenteert The Summer of Self Love!

In het licht van de laatste volle maan van deze zomer neemt ZOMERLAND in samenwerking met Het Onverharde Pad je mee in beweging op het pad van zelfliefde.💞

ZOMERLAND zal voor velen vertrouwd aanvoelen omdat het voortborduurt op hetgeen waar je ons, Iddo & Ylske, samen of alleen allicht al van kent: op bezielde, enthousiasmerende en creatieve wijze mensen inspireren en verbinden door middel van events en het gidsen van (innerlijke) reizen, met daarin een prominente plek voor de natuur. 🌟

Als liefdeskoppel bouwen we samen, soms ook individueel én in samenwerking met anderen (zoals met Het Onverharde Pad) aan een nieuwe, bewonderenswaardige en vooral hoopgevende wereld. Want ZOMERLAND is niet zomaar een land. Het is een land van liefde, harmonie en geluk. 👁🌳☀️🌕🏛

Op zaterdag 10 september nodigen we je met groot plezier uit voor het lancering feestwandeling van ZOMERLAND met als bestemming Boerderij Driebergen. 🌾

Tijdens de wandeltocht door de natuur voeden we je onderweg op verrassende plekken met een prikkelend en uitdagend programma over zelfliefde in de breedste zin van het woord. 💞

Delen is de vermenigvuldigen van mooie, hoopgevende energie. 🌟

Programma The Summer of Self Love 💞

Zaterdag 10 september

Start: 16 uur / Einde: 21 uur

Het startpunt van The Summer of Self Love is het plein vóór de ingang van Metrostation Berkel Westpolder.

Goed om te weten: het beginpunt van de wandeling is tevens het eindpunt van de wandeling. We lopen dus rond!

Het programma ziet er chronologisch als volgt uit:

De wandeling start om 16:00 uur op het plein vóór de ingang van Metrostation Berkel Westpolder.

Na een kort welkomstwoord gidst Iddo jullie van 16:00 uur tot 17:30 uur door de prachtige natuur ten noorden van Rotterdam. Het is tevens een kennismaking met de nieuwe wandelroute van Het Onverharde Pad die begin 2023 zal verschijnen. Onderweg is er ruimte voor vertragen en kijken we naar bijzondere vogelsoorten. Neem dus je verrekijker mee! 🦅

Om 17:30 uur arriveren we op BOERDERIJ DRIEBERGEN. Deze plek ademt de sfeer van vervlogen tijden, een soort filmdecor, waar je alle tijd en ruimte krijgt om te (be)leven. Je zult het zelf beleven.

Een programma met kunst, muziek, poëzie en boeiende gesprekken:

HIKE & SPACE 🎧

Hike & Space is het wandelende succesnummer van Iddo’s stichting Het Onverharde Pad. Met verfijnd gevoel voor afstemming selecteert hij de beste ambient muziek en maken we met headset op een unieke reis door het landschap. Het thema van deze trip is volle maan en zelfliefde. Dit is een vorm van muzikale zelfheling. Na afloop voel je je herboren. Headset op en gaan!

INTERVIEW: LISETTE THOOFT 🎤

Iddo interviewt schrijfster Lisette Thooft. Een gesprek over zelfliefde, uit je hoofd komen en rebalancing. Lisette schreef meerdere boeken waaronder ‘Vrienden worden met je lijf’ over weer in contact te komen met je lichaam. Voor een beter immuunsysteem en een basaal gevoel van liefde. Aansluitend is er ruimte voor het beantwoorden van vragen.

UITGEVERIJ ZOMERLAND 📚

Dit najaar verschijnt het eerste boek van uitgeverij ZOMERLAND. Het is geschreven door Ylske en heeft als titel: ‘Liefdestrauma, loskomen van toxische relaties’. Tijdens The Summer of Self Love licht ze alvast een tipje van de sluier. Hoewel het een bewogen thema is is juist zelfliefde bepalend voor het proces van zelfheling.

EXPOSITIE: SOPHIE SCHOEN 🎨

Sophie Schoen aka Sophiesticated exposeert haar kunst op Boerderij Driebergen. De titel van deze kortdurende, maar krachtige, tentoonstelling is ‘het verkalkte 3e oog’. Deze expressieve verbeelding van haar zielenroersel laat weinig aan de verbeelding over. De kunst van Sophie is wellicht het perfecte middel om je eigen derde oog te ontkalken.

QUIZ: THE GREAT RESET 🎰

Test je ethische kennis. Quizmaster Iddo daagt je spelenderwijs uit je gevoel van eigenwaarde met liefde te doorgronden. Met prikkelende (multiple choice) vragen over filosofie, wetenschap, religie, politiek, kunst én muziek zoek je antwoorden op de onvermijdelijke levensvragen. Mooie prijs voor de winnaar!

LA DANSE ROMANTIQUE 💃

We selecteren de fijnste Franse chansons om bij weg te dromen. Onder het genot van een drankje heb je verbindende gesprekken met de ander. De dansvloer is geopend. Dansen, voor wie wilt, terwijl de zon langzaam wegzakt.

OPEN PODIUM 🎤

The stage is yours. Wil je iets voordragen, bijvoorbeeld een eigen geschreven gedicht, of je stem door middel van zang ten gehore brengen, of misschien wel een ingestudeerde dans opvoeren? De ruimte is er. ZOMERLAND staat open jouw inbreng op het open podium. Laat het ons weten!

Om +/- 20:00 uur wandelen we met elkaar weer terug naar het beginpunt. Einde is omstreeks 21 uur.

De prijs voor The Summer of Self Love is

€ 37 p.p.

Combi-ticket voor 2 personen is € 65

De prijs is inclusief: het gehele programma, Syrische falafel als maaltijd, wat lekkers voor onderweg en een consumptie.

Extra consumpties zijn voor eigen rekening.

De totale wandelafstand is +/- 15 km.

Vragen? Neem contact op met ZOMERLAND: zon@zomerland.nu

Gegevens

Datum:
10 september 2022
Tijd:
16:00 - 20:00