Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

NSRT Weekender @ Boerderij Driebergen: Unorthadox & Friends

23 juni 2023

€15

 

Foto = Dox @ Boerderij Driebergen zomer 2022.

Info over Line-up volgt later.

In het eerste weekend van North Sea Round Town kunnen muziekliefhebbers hun hart ophalen op het zoelte platteland, net buiten het rumoer van de stad. Na het succes van de afgelopen jaren, worden op Boerderij Driebergen wederom drie midzomeravonden met de fijnste muziek gevuld. De organisatie is in handen van Wibbine Kien en Paula Hoorn (programmering).

Op vrijdag 23 juni keert Nederlandse rapper Unorthadox terug op Rotterdams meest rustgevende open air concertlocatie. Traditiegetrouw belooft het een genre-overstijgend concert te worden met verschillende gasten.

De sprookjesachtige locatie midden in natuurgebied Midden-Delfland aan de Schie biedt een unieke verademing om het leven van alledag even te ontsnappen. Met heete hapjes, koude drankjes en prachtige muziek van Unorthadox (vrijdag), Yasper (zaterdag) en Sanem Kalfa (Artist in Focus 2023) en Tineke Postma (zondag) waan je je in een zomerse droom.

Deuren openen om 18:00 uur om met een hapje en drankje te acclimatiseren in de schone lucht. Concert begint om 19:30 uur.

Reserveer nu je ticket à €15
(3 dagen à €35 ❤️❤️❤️) via info@boerderijdriebergen.nl.  voor Meer info over Boerderij Driebergen vind je hier en hier.

Gegevens

Datum:
23 juni 2023
Kosten:
€15

Locatie

Boerderij Driebergen
Delftweg 254
Rotterdam, Zuid Holland 3046ND Nederland
+ Google Maps